ProHoiva Oy on perustettu vuonna 2018 tuottaamaan terveydenhuoltolain ja sosiaalipalvelulain mukaista kotihoitoa, kotihoidon tukipalveluita ja näiden palveluiden henkilöstövuokrausta.

Arvot: palveluidemme kantavat arvot ProHoivassa ovat turvaa ja iloa. Turva syntyy ammattitaidosta ja osaamisestamme, ja ilo syntyy siitä millä asenteella toteutamme työmme – meillä on sydän mukana toiminnassamme.

Missiomme on: mahdollistaa ikäihmisille ja vammaisille arvokasta elämää kaikin mahdollisin tavoin.

Periaatteet: palveluitamme ohjaavat monipuoliset kristilliset arvot ja kokonaisvaltainen toimintakulttuuri ao. perspektiivillä:

  • Kunnioitus, ihmisarvo, itsemääräämisoikeus, palvelualttius, luottamus.

Perustajan tarina

ProHoivan perustaja on Promise Nwagu. Hän muutti Suomeen vuonna 2003, jolloin hän työskenteli lastenhoitajana. Promise on kouluttautunut Suomessa lähihoitajaksi sekä Tradenomiksi.

Työkokemusta hänellä on kentältä yöpartiosta, yksityisen kotihoidon puolelta saattohoidosta sekä keikkatyöläisenä eri sairaaloista pääkaupunkiseudulla.

ProHoiva sai alkunsa Promisen halusta tuottaa laadukasta hoitotyötä asiakkaille- sekä luoda hyvä työpaikka hoitajille. Työn perusajatus on, että jokaisella on oikeus sairaudesta tai olosuhteista riippumatta arvokkaaseen elämään.

ProHoivassa uskomme, että työssään viihtyvät hoitajat mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen aidolla läsnäolollaan. Meille on todella tärkeää luoda turvallinen työyhteisö sekä parantaa asiakastyömme laatua jatkuvasti. Haluamme tarjota ammattimaista- hoitoa sekä palvelua, jonka kantava arvo on tuoda iloa ja turvaa ihmisten arkeen.

“Yrittäjällä pitää olla hyvä liikeidea ja kyky visioida tulevaisuutta” – Lue Promisen artikkeli Super Lehden kanssa

Mikä on ProHoivan visio?

Visiomme on nähdä palveluidemme kautta ikäihmisten ja vammaisten elävän täyttä elämää riippumatta heidän diagnooseistaan ja olosuhteistaan. Olemme perheyritys ja toiminnasta vastaavat yhdessä Promise sekä hänen vaimonsa Nora.

Arvostamme jokaisen asiakkaan kohtaamista koska se saattaa olla jonkun viimeinen. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ProHoivan kotipalveluita. Kiitos!