IMG_1240
IMG_1143
IMG_1344
IMG_1307
IMG_1329
IMG_1095
Promise Nwagu

Promise Nwagu

Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Email: info@prohoiva.fi, Puh. +358440401069

Tradenomi, Metropolia AMK v.2016, Lähihoitaja  ETSO (nyk. Omnia) v.2005

Suomen kansalainen. Muutti Suomeen vuonna 2003 työskennelläkseen lastenhoitajana.

Yli 17v kokemusta terveyden- ja sosiaalihuollon alalta eri kunnissa ja yksityisten toimijoiden puolella, 2005 lähtien ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä, sairaaloissa, kotihoidossa, saattohoidossa ja yöpartiossa.

Uskon että jokaisella on oikeus arvokkaaseen elämään sairaudesta tai olosuhteista riippumatta. Perustin ProHoiva Oy:n koska se on hyvä keino toteuttaa laadukasta sotepalvelua ja vaikuttaa työn arvoihin niin suhteessa asiakkaihin, työntekijöihin kuin yhteistyökumppaneihin ja yhteiskuntaan.

Nora Nwagu

Nora Nwagu

Toimistotyön ja henkilöstöhallinnon esimies, laskutusvastaava ja hallituksen jäsen

Email: nora.nwagu@prohoiva.fi, Puh. +35844 535 8019

MuM Sibelius Akatemia 2017.  Luokanopettaja, musiikin maisteri, kakkutaiteilija. Kesätöissä vanhainkodissa. Toiminut henkilökohtaisena avustajana vuosia.

Nora on aiemmin muusikon uraa luonut moniosaaja, jonka asenteena on, että se mitä ei vielä tiedetä, selvitetään ja opetellaan! Nora on alusta asti ollut mukana ProHoivan toiminnoissa ja hallinnollisissa töissä puolisonsa apuna. Nykyään hän hoitaa ProHoiva Oy:n laskutusta, palkkahallintoa ja muita hallinnollisia töitä.

“Tavoitteenani on kaikille ProHoivan sidosryhmille tuottaa hyvää palvelua ja kokemusta kanssamme. Palvelijan sydän, ilon tuominen, kyky kuunnella ja kohdata yksilöllisesti ovat periaatteitamme jotka mahdollistavat jokaisen yksilöllisen kohtaamisen ja palvelemisen täydellä sydämellä.”