Oletko kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä kasvavan ja tehokkaan tiimin kanssa? Haluaisitko tuoda vanhuksille ja vammaisille iloa, tukea heidän turvallista oloaan, hyvää arkea ja kotona selviytymistä?

Jos vastauksesi on Kyllä,

Sovellut todennäköisesti ProHoivan tiimiin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä kotipalvelua ja muita arjessa pärjäämistä tukevia palveluita. Työtehtävään soveltuvalla on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto, esim. sairaanhoitajan, geronomin, lähihoitajan, sosionomin, hoiva-avustajan tai muu vastaava tutkinto. Työ soveltuu myös alan opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet työharjoittelun vanhusten parissa.

Voit täyttää allaolevan työhakemuslomakkeen tai lähettää avoimen hakemuksen sekä CV:n osoitteeseen info@prohoiva.fi.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa). Ajokortti katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloisuutta ja palvelualttiutta. Työ on tuntityötä. Sujuva suomen kielen suullinen ja vähintään tyydyttävä kirjallinen taito ovat välttämättömät.

Ennen hakemuksen lähettämistä toivomme, että olet lukenut yrityksemme arvot, omavalvontasuunnitelmat sekä työnhakijarekisteriselosteen.

Lisätietoja saat puhelimitse p. 0440401069 arkisin klo 12 – 14:30 välisenä aikana.

Täytä työhakemus!

ProHoiva saa käyttää tietojani yhteydenpitotarkoituksiin.

Olen lukenut ProHoivan työnhakijarekisteriselosteen ja hyväksyn tietojeni tallentamisen työnhakijarekisteriin."