Meille on tärkeää luoda turvallinen työyhteisö, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja kehittyä ammatillisesti. Uskomme, että motivoitunut työyhteisö tukee tavoitettamme tuottaa luotettavaa palvelua asiakkaillemme. Työstään nauttiva hoitaja on läsnä asiakkaillemme, jolloin asiakkaamme kokevat turvaa ja iloa arjessaan.

Panostamme jatkuvaan koulutukseen, jota tarjoamme säännöllisesti sisäisenä koulutuksena sekä ostamme ulkopuolista koulutusta ja kannustamme kouluttautumaan lisää omien henkilökohtaisten kiinnostusten mukaisesti.

Huomioimme työntekijämme kokonaisvaltaisesti ja ymmärrämme, että työ on vain osa elämää. Koemme kuitenkin, että voimme yhteisönä tehdä työstä voimauttavan osan elämää.

Mikäli olet kiinnostunut meistä työyhteisönä, koet arvomme omiksesi ja sinulla on soveltuva sosiaali- jaterveysalan koulutus niin voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Ennen hakemuksen lähettämistä toivomme, että olet lukenut yrityksemme arvot ja mission, ja omavalvontasuunnitelman.

Opiskelijat

Rerytoimme jatkuvasti työntekijöitä terveydenhuoltoalalle, siivousalalle ja henkilökohtaisiksi avustajiksi. Terveydenhuoltoalan työpaikkoja meillä on auki mm. sairaanhoitajille, lähihoitajille.

Meille voi hakea myös opiskelijat!

Työkokemus

Puuttuuko sinulta tutkinto tai kokemus, mutta haluat silti auttaa ihmisiä? Perehdytämme jatkuvasti hoiva-alalla henkilökohtaisia avustajia.

Tätyä työhakemus!