Oletko kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä kasvavan ja tehokkaan tiimin kanssa? Haluaisitko tuoda vanhuksille ja vammaisille iloa, tukea heidän turvallista oloaan, hyvää arkea ja kotona selviytymistä?

Jos vastauksesi on kyllä,

jatka lukemista! Olet todennäköisesti sopiva työntekijä ProHoivan tiimiin. Työtehtäviin soveltuvalla on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen koulutus, esim. sairaanhoitajan, geronomin, lähihoitajan, sosionomin, hoiva-avustajan tai muu vastaava tutkinto. Työ soveltuu myös alan opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet työharjoittelun vanhusten parissa.

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai lähettää avoimen hakemuksen sekä CV:n osoitteeseen info@prohoiva.fi.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa). Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä kotipalvelua ja muita arjessa pärjäämistä tukevia palveluita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloisuutta ja palvelualttiutta. Työ on tuntityötä ja ajokortista on apua. Sujuva suomen kielen suullinen ja vähintään tyydyttävä kirjallinen taito ovat välttämättömät.

Ennen hakemuksen lähettämistä toivomme, että olet lukenut yrityksemme arvot, omavalvontasuunnitelman sekä työnhakijarekisteriselosteen.

Täytä työhakemus!

ProHoiva saa käyttää tietojani yhteydenpitotarkoituksiin.

Olen lukenut ProHoivan työnhakijarekisteriselosteen ja hyväksyn tietojeni tallentamisen työnhakijarekisteriin."