Oletko kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä kasvavan ja tehokkaan tiimin kanssa? Haluaisitko tuoda vanhuksille ja vammaisille iloa, tukea heidän turvallista oloaan, hyvää arkea ja kotona selviytymistä?

Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista! Olet todennäköisesti sopiva työntekijä ProHoivan tiimiin. Tällä hetkellä töitä on tarjolla etenkin lähihoitajille ja hoiva-avustajille.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa). Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä kotipalvelua ja muita arjessa pärjäämistä tukevia palveluita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloisuutta ja palvelualttiutta. Työ on tuntityötä. Ajokortista ja ensiaputaidoista on apua. Sujuva suomen kielen suullinen ja vähintään tyydyttävä kirjallinen taito ovat välttämättömät, mutta kaikista kielistä on hyötyä! Henkilökohtaisen avustajan työssä kiinnostus liikuntaan, kulttuuriin ja ruoanlaittoon ovat hyödyksi riippuen avustettavan tarpeista ja intresseistä.

Työtehtäviin soveltuvalla on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen koulutus, esim. sairaanhoitajan, geronomin, lähihoitajan, sosionomin, hoiva-avustajan tai muu vastaava tutkinto. Työ soveltuu myös alan opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet työharjoittelun vanhusten parissa.

Voit täyttää alla olevan työhakemuslomakkeen tai lähettää hakemuksen sekä CV:n osoitteeseen info@prohoiva.fi.

Ennen hakemuksen lähettämistä toivomme, että olet lukenut yrityksemme arvot, omavalvontasuunnitelman sekä työnhakijarekisteriselosteen.

Täytä työhakemus!

Tätyä työhakemus! 

 

    ProHoiva saa käyttää tietojani yhteydenpitotarkoituksiin.

    Olen lukenut ProHoivan työnhakijarekisteriselosteen ja hyväksyn tietojeni tallentamisen työnhakijarekisteriin."