Yritys

ProHoiva on kotimainen hoiva- ja kotipalvelualan perheyritys. Perusajatuksemme on Jumalan palveleminen ihmisiä palvelemalla. Palvelumme on suunniteltu ikäihmisille ja vammaisille sekä heidän perheidensä ja lähimmäistensä tueksi. ProHoivan palvelut ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla (Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla) ja lähikuntien alueella. Olemme laillistettu yritys ja toimintamme on valvottua.

Periaatteet / Toiminta-ajatus

 • ProHoiva Oy:n perustehtävä on tarjota kotihoiva-, kotisairaanhoito- sekä kotipalveluja ikäihmisille ja toimintarajoitteisille asiakkaille.
 • ProHoiva tarjoaa kotihoitoa, yksilöllistä hyvinvointia, toimintakykyä ylläpitäviä ja edistäviä terveydenhoidon ja sosiaalialan palveluita.
 • Perustehtävä on avustaa asiakasta päivittäisissä toiminnoissa niin, että asiakas voi elää mahdollisimman hyvää ja omannäköistään elämää kotona.
 • Asiakkaan elämänlaadun turvaaminen ja sen ylläpitäminen on keskeinen toiminta-ajatus.
 • ProHoivan toiminnan arvot ovat turvallisuus, luotettavuus, lämminsydämisyys ja ilo palvella. Toiminta perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön sekä kristilliseen arvomaailmaan.
 • Palvelut ovat saatavilla yksityishenkilöille, kunnille, yrityksille ja yhdistyksille.
 • ProHoivan palvelut ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja lähikuntien alueella.

Toiminta-arvot

 • ProHoiva tarjoaa monipuolista, kokonaisvaltaista palvelua ihmisen erilaisiin elämäntilanteisiin.
 • ProHoivan palvelu perustuu moniammatillisessa yhteistyössä laadittuun hoitosuunnitelmaan.
 • ProHoivan palveluja ja työntekijöitä ohjaavat kristilliset arvot.
 • ProHoivan kantavat arvot ovat: Turvaa ja Iloa ihmisen arkeen, asiakkaille sekä työntekijöille.
 • ProHoivan työntekijät ovat Suomessa koulutuksen saaneita, terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ammattilaisia.
s2

Perustajan tarina ja tausta

ProHoivan perustaja on Promise Nwagu. Asiakkaat kutsuvat häntä ”Lupaukseksi”, sillä Promise tarkoittaa ”lupausta” suomeksi. Promise muutti Suomeen vuonna 2003 työskennelläkseen lastenhoitajana ja on tämän jälkeen kouluttautunut Suomessa hoitajaksi sekä yritystoiminnan kehittäjäksi. Promise oli ensimmäisessä hoitajatiimissä, kun Kehäkukka, muistisairaiden ryhmäkoti perustettiin. Siellä hän oli töissä yli 9 vuotta. Tämän lisäksi työkokemusta Promiselle on kerääntynyt kentältä yöpartio hoitajana, yksityisen kotihoidon puolelta, saattohoitajana sekä keikkatyöläisenä eri sairaaloista pääkaupunkiseudulla yli 10 vuoden ajalta. Kunnallisesssa palveluksessa Promisen kokemus oli, että hoitotyö on helppoa ja liika byrokratia varastaa aikaa ihmisen hoitamiselta. Yksityisenä yrittäjänä hänen tavoitteenaan on luoda sellainen työpaikka, jossa hoitajat ja asiakas voivat hyvin, sekä olla esimerkkinä muille maahanmuuttajille, miten Suomessa voi elää siunattuna. Promise on sitä mieltä, että sairaudesta tai olosuhteista riippumatta, jokaisella on oikeus arvokkaaseen elämään. Siksi haluamme tarjota Pro Hoivaa (Pro = Professional, Hoiva= Care), palvelun, jonka kantavat arvot ovat luoda turvaa ja iloa ihmisille. Promise on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Yhdessä suomalaisen vaimonsa kanssa he vastaavat ProHoivan yritystoiminnoista.