Muistathan, että tilatessasi kotiin palveluita, olet oikeutettu saamaan niistä kotitalousvähennyksen. Hinnat on ilmoitettu ennen kotitalousvähennystä.

Kotihoito / kotipalvelu

Kotisairaanhoito

Jalkahoito kotikäyntinä

Omaishoidon tuki ja apu, omaishoitajan vapaapäivä kotiin

Siivouspalvelu – myös kotisiivous 

Henkilökohtainen avustaja – sis. kaupassakäynti, saattaminen/ulkoiluttaminen

45 € / tunti 

51 € / tunti 

78 € / kerta (ei aikaveloitusta) 

34 € / tunti 

37 € / tunti (ALV 0%) 

34 € / tunti 

 

Iltalisä klo 18-21 (ma-pe, su ja arkipyhinä) 

Yölisä klo 21-06 (ma-pe, su ja arkipyhinä) 

Lauantaisin klo 06-20

Sunnuntaisin / pyhäpäivinä klo la 20 – su 24 

Pyhien aatto klo 20-24 

+15 %

+40 % 

+25 %

+100 % 

+100 %

 

Palveluseteliasiakas maksaa vain palvelun hinnan ja palvelusetelin arvon välisen erotuksen palvelun hinnasta, eli ns. palvelusetelin omavastuun. Jokaisen asiakkaan oman kunnan päätös kunkin asiakkaan palvelusetelin arvosta määrittelee paljonko asiakkaalle itselleen jää palvelusta maksettavaksi, vai jääkö mitään.

 

Tutustumis- ja kartoituskäynti veloituksetta. Käynnin yhteydessä laadimme sekä asiakkaan että palvelun tilaajan kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelman. Päivitämme suunnitelmaa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Vähimmäislaskutus on 1 tunti / käynti, siivouspalvelussa 2 tuntia, henkilökohtaisen avustuksen palveluissa 3 tuntia. Laskutus alkavalta puolelta tunnilta. Matkakorvaus 0,50 eur/km. Laskutus kerran kuussa. Maksuehto 14 pv netto, korkolain mukainen viivästyskorko. Peruutukset ennalta sovituista palveluista tulee tehdä kaksi (2) arkipäivää ennen sovittua työpäivää.

 

ProHoiva Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin joten asiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen lukuunottamatta kotisairaanhoitoa. Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut ovat arvonlisäverottomia (ALV 0%).

Kotitalousvähennyksen määrä vuonna 2022 on 60% ja vähennyksen enimmäismäärä on 3 500 € vuodessa (ei kotisairaanhoidosta). Omavastuu on 100 € vuodessa. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää myös maksamiseen osallistunut lähiomainen, kuten puoliso tai jälkeläinen. Lisätietoja www.vero.fi.
Neuvomme mielellämme, ota yhteyttä!