Muistathan, että tilatessasi kotiin palveluita, olet oikeutettu saamaan niistä kotitalousvähennyksen. Hinnat on ilmoitettu ennen kotitalousvähennystä.

Palveluhinnasto

Arkisin (hinnat alv 0%)

 • Kotihoito / kotipalvelu  49 € / tunti
 • Kotisairaanhoito, suihkutus, injektiot, verinäytteen otto  62 € / tunti  (Huom, verinäytteen otto hinta on per kerta, ei aikaveloitusta)
 • Jalkahoito kotikäyntinä  perushinta 85 € / kerta, vaativa jalkahoito +35e 
 • Omaishoidon tuki ja apu, omaishoitajan vapaapäivä kotiin  39,90 € / tunti
 • Siivouspalvelu – myös kotisiivous  39,98 € / tunti Kotitalousvähennyksen jälkeen*, 15,99€ / tunti
 • Kotiapu ja henkilökohtainen avustaja – sis. kaupassakäynti, saattaminen/ulkoiluttaminen  42,25 € / tunti
 • Etähoito (esim., puhelu, video), alkava 15 min  16 € / 15 min

Yö- ja viikonloppulisät / tunti (hinnat alv 0%)

 • Iltalisä klo 18-21 (ma-pe, su ja arkipyhinä)  +15 %
 • Yölisä klo 21-06 (ma-pe, su ja arkipyhinä)  +40 %
 • Lauantaisin klo 06-20  +25 %
 • Sunnuntaisin / pyhäpäivinä klo la 20 – su 24  +100 %
 • Pyhien aatto klo 20-24  +100 %

Huom. Kertaluonteisen käynnin lisämaksu 7,50 €/ käynti. Toteutamme suursiivouksen ns. raivaussiivous, remonttisiivous, ja ikkunapesu sovitusti, lisämaksuna +10€ / tunti alv0%

Palveluseteli

Palveluseteliasiakas maksaa vain palvelun hinnan ja palvelusetelin arvon välisen erotuksen palvelun hinnasta, eli ns. palvelusetelin omavastuun. Jokaisen asiakkaan oman kunnan päätös kunkin asiakkaan palvelusetelin arvosta määrittelee paljonko asiakkaalle itselleen jää palvelusta maksettavaksi, vai jääkö mitään. Palvelusetelillä ostettu palvelu ei oikeuta kotitalousvähennykseen.

Laskutus

Tutustumis- ja kartoituskäynti veloituksetta. Käynnin yhteydessä laadimme sekä asiakkaan että palvelun tilaajan kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelman. Päivitämme suunnitelmaa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Vähimmäislaskutus on 1 tunti / käynti, siivouspalvelussa 2 tuntia, henkilökohtaisen avustuksen palveluissa 3 tuntia. Laskutus alkavalta puolelta tunnilta. Matkaveloitus on 17 minuuttia per käynti tai kilometerikorvaus 0,60 eur/km toimistoltamme. Laskutus kerran kuussa. Maksuehto 14 pv netto, korkolain mukainen viivästyskorko. Paperilaskun lähettäminen 5 € / kpl. Sähköpostilaskut ja e-laskut ilman eri veloitusta. Peruutukset ennalta sovituista palveluista tulee tehdä kaksi (2) arkipäivää ennen sovittua työpäivää.

Kotitalousvähennys

ProHoiva Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin joten asiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen lukuunottamatta kotisairaanhoitoa. Kotisairaanhoito ja hoivapalvelut ovat arvonlisäverottomia (ALV 0%).

Kotitalousvähennyksen määrä vuonna 2024 on 60% ja vähennyksen enimmäismäärä on 3 500 € vuodessa (ei kotisairaanhoidosta, palvelusetelillä ostettu palvelu ei oikeuta kotitalousvähennykseen). Omavastuu on 100 € vuodessa. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää myös maksamiseen osallistunut lähiomainen, kuten puoliso tai jälkeläinen. Lisätietoja www.vero.fi.

Neuvomme mielellämme, ota yhteyttä!