Kotihoito / kotipalvelu ProHoivasta

Kotihoidon palvelut tukevat kotona asuvaa toimintarajoitteista henkilöä niissä päivittäisissä toiminnoissa, joita hän ei enää itse kykene tekemään. Kauppaostosten teko voi olla hankalaa, suihkussa käynti vaivalloista tai lääkkeiden haku apteekista unohtuu kerta toisensa jälkeen. Mikäli Sinulla tai lähiomaisellasi on tarvetta kotihoidolle tai muulle kotona tehtävälle avustustyölle, ota yhteyttä ProHoivaan ja löydetään yhdessä paras ratkaisu kotona asumisen mahdollistamiseksi!

Hyväksymme maksuna myös palvelusetelit. Palveluseteleistä ja niiden myöntämisperusteista saa lisätietoa oman kunnan seniori-infosta sekä asiakasohjaustoimistosta.

Kotihoito / kotipalvelu sisältää esim.

  • Päivittäinen hygienian hoito ja asiakkaan toimintakyky että voimavaroja vahvistaminen
  • Asiakkaan avustaminen WC:ssä. Tarvittaessa vaipanvaihto tai katetripussin tyhjentäminen
  • Pukeutumisapu ja Vaatehuolto, tukisukkien/sidosten laittaminen tarvittaessa
  • Ilta- ja aamutoimet
  • Ravitsemuksesta huolehtiminen: Aamu-, ilta- ja/tai välipalojen valmistaminen sekä lounaan ja päivällisen lämmittäminen, asiakkaan avustaminen syömisessä ja juomisessa tarvittaessa. Asiakkaan nesteytyksen tarkkailu (mm. virtsaneritys ja kuivumisoireet)
  • Suihkutus apu. Peseytymisessä ohjaaminen/valvominen/avustaminen
  • Voinnin seuranta. Asiakkaan omatoimisuuteen kannustaminen sekä arjen asioissa keskusteleminen ja ongelmatilanteissa tukeminen. Henkinen tukeminen kuuntelemalla ja olemalla läsnä. Fyysisten ja psyykkisten huolien ja ongelmien huomioiminen ja seuraaminen
  • Lääkehuolto, asiakas saa oikea lääke oikea aikaan. Tarvittaessa lääkkeiden antaminen asiakkaalle valvotusti
ProHoiva Kotihoito

ProHoiva Oy:n hoitajat ovat joustavia ja palvelunhaluisia. Haluamme olla mukana mahdollistamassa ikääntyvien ihmisten laadukasta ja tasa-arvoista elämää omassa kodissaan. Pyrimme tuomaan jokaisella käynnillä turvaa ja iloa vanhuksen päivään. Monille yksin asuville vanhuksille kotihoito on ainoa kontakti ulkomaailmaan ja erityisesti siitä syystä haluamme huomioida jokaisen asiakkaamme sydämellä ja kiireettömästi. Meille heidän hyvinvointinsa on kunnia-asia.

Kutsu meidät maksuttomalle arviointikäynnille

ProHoiva Kotihoito / kotipalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden silloin, kun niitä tarvitaan. Sitoudumme noudattamaan kullekin asiakkaalle tehtyä henkilökohtaista hoitosuunnitelmaa. Kotihoito huolehtii hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta. Kotihoitopalvelumme kautta asiakkaita voivat saada myös apua järjestää ateria- ja kauppapalvelu, turvapuhelimen sekä apuvälineitä ja päivätoiminta.